12 МАЙКИ – ЕДНА КАУЗА

Тази година 12 популярни жени и майки обединиха усилия в подкрепа на кампанията “Направи го сега”. Всяка една от тях ще предаде личното си послание към младите семейства и двойки в България, които се колебаят да създадат дете навреме. 12-те дами ще участват в различни проекти на инициативата, като телевизионни клипове, които скоро ще бъдат излъчени, както и в много други активности.
Сред лица на тазгодишната ни кампания са две от водещите на bTVНели Хаджийска и Петя Дикова; диетологът Енджи Касабие; сноубордистката Александра Жекова; актрисите Ани Пападопулу, Луиза Григорова и Евелин Костова; певиците Сантра и Мария Илиева; ТВ водещата и бизнес дама – Юлиана Дончева; моделите Славена Вътова и Диляна Попова.
Отделно от кампанията, всяка една от дамите ще ви запознае с личната си кауза и ще предостави интересна информация свързана с нея.
За първи път ДНК организира толкова мащабна кампания – с 12 жени, всяка, от които откликна с радост на поканата да подкрепи кампанията за насърчаване на раждаемостта, защото безрезервно вярват в каузата. А общата ни цел е да се раждат повече деца в България.
Кампанията “Направи го сега” за 2022 г. е активна още от началото на годината и вече има много нови регистрации.
Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се регистрира на сайта www.napravigo.bg, и отново 20 семейства ще спечелят “Бебешки ДНК пакет” с всичко необходимо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, дрехи, аксесоари, козметика, играчки, количка, медицинска грижа.
Пакетите в кампанията през изминалата 2021 бяха още по-пълни и разнообразни, тъй като се включиха много нови партньори и дарители.
 

napravi go
АНА ПАПАДОПУЛУ
napravi go
АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА
napravi go
МАРИЯ ИЛИЕВА
napravi go
НЕЛИ ХАДЖИЙСКА
napravi go
ПЕТЯ ДИКОВА
napravi go
САНТРА
napravi go
ЮЛИЯНА ДОНЧЕВА
napravi go
ЕВЕЛИН КОСТОВА
napravi go
СЛАВЕНА ВЪТОВА
napravi go
ЕНДЖИ КАСАБИЕ
napravi go
ДИЛЯНА ПОПОВА
napravi go
ЛУИЗА ГРИГОРОВА