БЕБЕШКИ ДНК ПАКЕТИ

ДНК – Движение за национална кауза съсредоточи усилията си в това да насърчава двойките или семействата да създадат нов живот, предоставяйки допълнителен стимул за участие в кампанията „Направи го сега"

Инициативата дава възможност на всяко семейство, заченало своето дете в настоящата година и регистрирало се в кампанията, спрямо условията, да спечели „Бебешки ДНК пакет“. Подкрепата, която НПО-то осигурява е за 25 семейства и включва всичко най-необходимо за отглеждането на дете през първите 12 месеца от живота му - дрехи, пелени, храни, вода, мокри кърпи, аксесоари, козметика, перилни препарати, количка, играчки, бамбукови съдове, шишета, залъгалки, стерилизатор, спален комплект, чувалче за спане и др. 

Продуктите за пакетите се осигуряват от партньорите ни от детската индустрия - Bebelan, Philips Avent, Kaufland, Bevola, MONI, Cangaroo, OMRON, BioGaia, BGdreshki, FunSmartToy, YumYumBamboo, Angel Baby, Kilimche BG, Candy Baby, RACH, AGU, TinyLove, Friendly Organic, Playgro

В случай че семействата, регистрирани в кампанията, са повече от броя на предвидените дарителски пакети, организаторът ще проведе томбола, с която да се определи кои двадесет и пет семейства ще получат дарението на произволен принцип.
В регистрационната форма е необходимо да споделите вашата лична история, защото вярваме, че всяка една от тях е специална и вълнуваща. Само по ваше желание и след изричното ви разрешение, ние ще споделим част от историите ви и на сайта ни, защото вече знаем, че те са вдъхновение и мотивация за младите хора в България.